Kantlijn presenteert:

Klaartje met het aardje naar haar vaartje

Klaartje is dol op tekenen en schilderen en wanneer ze de twee clowns Minnie en Frutsel ontmoet, wil ze maar wat graag van dit kleurige tweetal een schilderij maken.

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker nu tante Katrijn op bezoek komt die niet zo aardig blijkt te zijn.

Oom Frederik is oké, maar zijn knecht Dolf zou, volgens tante, het beste met Klaartje kunnen trouwen, zodat ze alles en vooral het geld van Klaartje in de gaten kan houden.

Problemen genoeg voor Klaartje dus, die het liefste zou zien dat haar schilderijen en tekeningen als kunst zouden worden verkocht.

Wellicht dat Minnie en Frutsel haar kunnen helpen.

Hoe dit allemaal voor haar afloopt? Kom je toch gewoon even kijken en luisteren, want deze Jubileum Jeugd voorstelling van Toneelvereniging Kantlijn zit vol met live muziek, gespeeld door de Kantlijn muziek band.

O ja, bijna vergeten, voor iedere jeugdige bezoeker heeft Kantlijn een presentje omdat we 35 jaar bestaan, dus komen zou ik zeggen.

Geschreven door: Wim Burkunk

 

 

Spelersgroep

De spelersgroep van Kantlijn kent een behoorlijk aantal zéér getalenteerde spelers waarvan een groot deel al geruime tijd lid is.

Enkele van de jongste spelers zijn doorgegroeid vanuit de jeugdgroep. Ze hebben zich al spelenderwijs het toneelspelen eigen gemaakt. Het is, zeker voor de regisseur, een genot om vast te stellen hoeveel ervaring deze spelers in de jeugdgroep al hebben opgedaan. Soms lijkt het wel alsof ze hun leven lang niet anders hebben gedaan. Een typische karakterrol neerzetten en daar de juiste uitstraling aan geven gaat ze zo gemakkelijk af dat je als kijker zou zeggen: "Dat kan ik ook wel". Maar vergeet hierbij niet het feit dat als iemand iets heel goed kan, het er altijd gemakkelijker uitziet dan het is.

Kantlijn is een amateurtoneelvereniging van een behoorlijk hoog niveau, maar waar het hebben van plezier in je hobby toch het meest belangrijk is.

Net zoals zovele andere clubs en verenigingen is ook Kantlijn steeds opzoek naar nieuw talent en leden. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Bewaren

2019 jeugdproductie

Secretariaat

Eric van de Ven
Zijlstraat 15
5473 CK Heeswijk-Dinther
ericvdven@hotmail.com
KvK 40218646

Facebook

facebook