Historie Volwassenen

Regie: Wil Geerts

Lenny, de dochter van de Deventers, is hevig verliefd op een jongen. Pa moet echter niets van deze jongen weten. Hij heeft voor Lenny heel iemand anders op het oog dan deze René. René komt om zich voor te stellen en richt meteen een reuze warwinkel aan. Hij ziet Bas, de behanger en Stien de huishoudster, voor pa en ma Deventer aan. Hij veroorzaakt hoogoplopende ruzie tussen deze twee en raakt zelfs met Lenny in conflict. Als er dan nog een rijke tante uit Amerika komt, met een droogstoppel van een zoon, zitten we meteen in de dolle klucht. Want laat tante nu in de veronderstelling leven dat Lenny een broer heeft. Die broer is er niet maar moet er komen! Bas brengt de uitkomst. Nou ja... uitkomst?!!

De onbekende wereld (1990)