Historie Volwassenen

Regie: Mano Venrooij

Vier mensen, die elkaar niet kennen, worden gearresteerd vanwege verdenking op een bomaanslag. Uiteenlopend als hun karakters zijn, zullen zij het toch met elkaar moeten rooien in de gevangenis. In afwachting van hun proces maken ze kennis met een tirannieke directrice, een louche advocaat en maffe cipiers. Ondertussen zitten de partners van sommige gevangenen niet stil. De een probeert haar partner via waanzinnige trucs te bevrijden en de ander zet alles op alles om haar geplande trouwdag toch doorgang te laten vinden! De chaos wordt compleet wanneer een inspecteur van de overheid de gevangenis komt controleren. Tot overmaat van ramp wordt er een levensgevaarlijke psychotische patient uit het gekkenhuis overgeplaatst naar hun gevangenis. Personeel en verdachten hebben er hun handen vol aan...

BajesBonje (2005)